EL TEMPS DE LA PAPALLONA

eltempsdelespapallones

Creació: El Paller
(Emma Teixidor Creighton, Dolo Yglesias Vicens, Anna Morera, Isidre Rebenaque CruzGaig, Pau Marcos i David Codina Bosch)
2015/2016

El Temps de la Papallona és una metàfora sobre el pas del temps. Com en tot procés de metamorfosi, la importància rau en la transformació. La papallona és el que és per què s’endú en aquest procés el coneixement que significa el pas del temps, o el que és el mateix, l’experiència.

Episodis, històries inacabades, salts i traumes en cada canvi, creixement, reflexió, trencament i empenta, tot això forma part del procés de creació que fa la natura, el procés de metamorfosi i el procés de creació cultural que fan els humans.
També els processos de producció artística, com El Paller, que passa per una trajectòria tan llarga com són 10 anys.

La marca d’El Paller és la creació, composició instantània i la improvisació, reduint al màxim l’espai de temps que hi ha entre la decisió racional i el fet. Es desenvolupa així un treball instintiu i intuïtiu, on pensar i fer van a l’una. D’aquesta manera – pel que fa a l’escenificació – moviment i música esdevenen l’ara i aquí, sense artificis, sense premeditació i en un plànol de consciència en el temps i en l’espai presents.

A través de la dansa improvisada dels ballarins Emma Teixidor, Dolo Yglesias, Isidre Rebenaque i Anna Morera i, de la música experimental de Pau Marcos i David Codina, ens endinsarem en el fenomen del temps, en la seva afectació.

12 de novembre 2016, a la Sala Cate de Figueres.

(Fotografia d’Anna Morera)

Anuncis