ACÍ (accions corporals improvisades)

ací+text

ACÍ (accions corporals improvisades), sense temàtica, sense guió, sense pretendre, sent, existint, vivint l’instant, sense res més, ací, ara.

ACÍ són accions improvisades que aniré realitzant en indrets diferents, espais tancats, espais oberts. No tindran cap guió preestablert. Tampoc decorat, ni il·luminació complexa. Seran accions des de la màxima senzillesa.

Volen ser accions nues d’artifici, on faré i em mouré segons el que visqui i senti el meu cos en el moment de l’acció. Des de la memòria corporal de la realitat més immediata, la personal i la col·lectiva. Intentant que no em mogui la racionalitat, deixant que el cos visqui i faci lliurement, des de l’instint. Permeable a l’espai, a l’ambient, a les energies latents en l’instant de l’acció.

ACÍ comptarà també amb la col·laboració d’altres persones que acceptin improvisar amb mi, des del seu cos, des de la seva música, o des del seu art, sigui quin sigui.

M’impulsa la necessitat de ser jo mateix en el moment de l’acció, de compartir el meu estat, el meu ànim, com a cos, com a ens corporal, intentant deixar de banda la lògica, la norma estètica i el control racional de la meva acció.

ACÍ neix des de la sensació d’excés d’artificialitat de la societat en la qual visc. Fart de la virtualitat, fart de la falsedat, de l’aparença, de la hipocresia, de la banalitat. Convençut de la sacralitat i de la immensitat de la vida. Des de l’amor, la generositat i la gratitud. Des del cos, sense ànima ni esperit, com a cos viu. Des de la senzillesa, sóc cos, ACÍ.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s