Avui, què sento?

SFDI 2011

Avui al vespre inicio els tallers “Sóc cos, sento, danso” al Centre Cívic Barri Vell. Tot el que hem viscut a Catalunya aquests dies, fins ahir al vespre amb els carrers plens de gent, fa sentir un cúmul de sensacions que regiren per dins. Sensacions molt intenses, contradictòries, il·lusió, por, horror, ràbia, tristesa, emoció, alegria. Què sento? Què sentim a hores d’ara? Com estic, com estem, com som, com sentim i vivim en aquests moments?
És una incògnita saber que passarà avui a la primera sessió del taller, jo sóc qui ha de guiar-lo, però em pregunto com fer-ho, em qüestiono en certa manera si és moment idoni per iniciar un taller d’improvisació i dansa, sembla una cosa banal en comparació amb el que vivim col·lectivament. Em sento convuls interiorment, quan la base del treball que proposo és la serenor i la distensió. No serà fàcil.
Potser aquest vespre, en un espai petit, una dotzena de persones viurem en certa manera el que viu i viurà el país, viurem la incertesa de la manera més serena possible, la viurem confiant, en cadascuna, en les que tenim al costat, confiant sense embuts. Potser és això, senzillament, confiar plenament en la nostra capacitat creativa i sentir el goig de viure-ho.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s